muid{dmp}


My name: Muid Latif
My Fotopage: http://muidlatif.fotopages.com/
About me: Muid Latif is a loving and supportive Malaysian Web Artist. His revolution in Malaysian Design Identity has become an inspiring influence in today's modern art design in Malaysia. He graduated from UiTM under Ramlan Abdullah, Yussof Ghani & Jailani Abu Hassan. He owns a design collective called the Digital Malaya Project (DMP), an established art & design portal acknowledged and recognized by MSC-APICTA 2002 Awards, Philippines Web Awards Community, Netdiver, Philweavers, Godote (Indonesia) & participate in major local exhibition & collaboration with international digital artist. Muid Latif is now Senior Interactive Technologist in an architect firm, Intecture, Malaysia. Uses different cameras to take pictures even from Nikon to Sony's Cybershot series.
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Kid Chan Malaysia
Latest entry:Lovely Sikh/Punjabi Wedding Photography of Jesrina & Shailender
Hi all, I am back! And i am going to kick of my first post with a teaser of the Magnificent Punjabi Wedding of Shailender & Jesrina. Coming soon to http://www.facebook.com/iamkidchan(my facebook page) real soon! See you guys! View this Fotopage entry
Coming Soon- The Wedding
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Tha bhe
Latest entry:WWW.THA-B.TK
THA-B MOVED TO: HTTP://WWW.THA-B.TK View this Fotopage entry
Tha-B at Bangkok Bank, Jalan Leboh Ampang, KL
chapit one
Latest entry:Tilt-Shift
View this Fotopage entry
imran abdul jabar
Latest entry:Pindah!
Salam kepada yang melawat! Saya mulai memindahkan hasil kerja saya yang ada di FP ni ke laman-laman berikut: http://www.flickr.com/imranabduljabar, dan http://imran.sifoo.com View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
shahnons shahnonnn
Latest entry:Port Dickson (2-3 June 2007)
[size=9]..the beach[/size] ..Sri Pena Resort ..sunset ..apez,ohno,abu,kamil,mon,nik,lionel, farhan,walad,shahnon,herbert,khaz credits to farhan for some of the photos here.. :) View this Fotopage entry
satu lagi
firdee akassya
Latest entry:Window of the World
Ini antara tempat yg menarik dekat Shenzhen, aku pun tak pasti apa yg terlalu menarik, cuma aku tau aku enjoy the moments la. Tapi aku sure kerajaan China habis berjuta buat taman tema ni. Kalau bukan government pun maybe by some big shot company...tapi tak kisah la, yg penting ada inisiatif utk rakyat dorang yg mungkin tak mampu nak keluar negara. Aku,Acap,Ein,Tasha & Amy. 5 Adventurer, menawan Window of The World(WotW). View this Fotopage entry
Ni dekat mana aku tak sure
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
orkibal love u
Latest entry:ork vs 84cubes
* http://www.youtube.com/watch?v=qp0eZGDuB_A View this Fotopage entry
nt alias
Latest entry:Memanjangkan akal.
Bagaimana kalo aku dpt menakluki Dun N6, Batu Talam.. hemm.......angguk dua tiga kali. View this Fotopage entry
Adi Ahmad
Latest entry:Tunduk ke Langit
View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
haniff hashim
View this Fotopage latest entry
Isma Izal
Latest entry:The Two Of Us
new play in TAS@BSC View this Fotopage entry
photographed and design by Isma Yusoof
I am not available
Latest entry:Peel Magazine
Check out their website. www.peelmagazine.com/ View this Fotopage entry
your neighbourhood cat
Latest entry:owh crap
Laydies & Jentelmen, im so sorry to dissapoint you, i will be no longer update this fotopages cuz of unknown reason......?????whathef.... For my aerosol work plz visit http://supasoniksnailstudio.com/senijalan.html illustrations work: http://supasoniksnailstudio.com/character.html Flickr http://www.flickr.com/photos/shiekochan/ & http://www.semburwithstyle.com/ more updates on SWS soon ...will continue update here in year 2590... well, help yourself with the nice links on the left...... View this Fotopage entry
Hi way
Alvin Seah
Latest entry:White Water Rafting at Sungai Kampar
That's me in the blue shirt / orange pants :) View this Fotopage entry
Children of Art Malaysia
Latest entry:aRty ParTy 2006 @ galleriiizu, kuala lumpur
aRty pArtY 2006 - A fund-raising event in support to nurture young art enthusiasts in KL. Hosted by galleriiizu and organized by (yours truly) CoA. We were overwhelmed by the response we received from those who came and supported the event. It was unbelieveable actually. We never really thought that so many people came to the party (almost 300 people). Thanks to those who participated in this event; the bands (akta angkasa, artik, deepset joy, flow, telephony delivery, designer's electro, sfera logika), t... View this Fotopage entry
danial ammar faizal riza
Latest entry:Planet Hollywood Kuala Lumpur
View this Fotopage entry
faizal riza mohd raf
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri Kepada Semua
Saya dan sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua pembaca fotopages saya. Saya harap kepulangan anda ke kampung sampai dengan selamat untuk berhari raya. AKU PUNYA FILEM View this Fotopage entry
sultanmuzaffar SM
Latest entry:Buka Puasa bersama Marsha & Bloggers Kongsi Cerita
Buka Puasa bersama Marsha Bertempat di Chatters Kafe & Restoren, satu majlis berbuka puasa bersama Marsha telah diadakan pada hari Ahad. Majlis tersebut telah dianjurkan oleh Shawn dan Michelle serta ahli keluarga dan sahabat handai Marsha sendiri. Ramai juga yang hadir pada petang itu. Seperti biasa fanatik Marsha tentunya ada bersama. Saya hadir bersama Badrul sementara menantikan Klubbkidd dan Ted yang sudah semestinya akan tiba lewat. Mereka kan superstar ! Makanan di Chatters Kafe lebih sedap berba... View this Fotopage entry
Afro Meow
Latest entry:Contengan whiteboard kat Opis aku
wahahaha nie time-time aku tengah tension giler time boss sumer dah balik.... MUUAAAHAHAHAHA!!! Conteng Time!! LOL :laugh_at: :lol_teethfull: :lol_up: View this Fotopage entry
rooty yang comey
rozinor razali
Latest entry:This Fotopages comes to the end.
salam.... wanted to announce that this fotopages has comes to the end.... i'll have move to a better places to put my graff and vector werks... so visit http://senimanjalanan.blogspot.com/ to keep update to what i have been doing... bye bye... sadaqallah... View this Fotopage entry
Shahakim Mohd Nor
Latest entry:Testing camera baru aku... Canon Digital IXUS 960 IS
View this Fotopage entry
The Drewster
Latest entry:The Blog Is Down...
Stuff i did today.... Just some street bombings around Melbourne... Man, whats Up with Fotopages? Now i can't even link pictures to my Blogspot!.... guess you guys just have to come here to check out my updates... View this Fotopage entry
Edward Scissorhands
Latest entry:wazaaa
View this Fotopage entry
elita shafee
View this Fotopage latest entry
tt tt
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016